Батько підкинутого в пологовий Рівного малюка виявився іноземцем

80877 0

Ми у соцмережах:

Батько підкинутого в пологовий Рівного малюка виявився іноземцем

22 червня 2011 року тоді ще головний лікар Рівненського пологового будинку на вулиці Карнаухова Ганна Чайка офіційно відкрила в закладі Вікно життя. Як тільки хтось підкидав у нього дитину, спрацьовував сигнал для чергової акушерки. З того часу кнопка тривоги мовчала до вчорашнього дня, 20 листопада, напередодні свята Михайла. Так і називає тепер підкинутого хлопчика медичний персонал пологового.

 Головний лікар пологового Світлана Муравська розповіла:

-          Дитина була охайно вдягнута, зігріта, нагодована, чистенька. Речі на ній були в дуже гарному стані, видно, що за немовлям доглядали. Мама дитини залишила записку, читаючи яку ми не могли стримати сліз. Вона вибачалася перед сином, що мусить так вчинити. Писала, що іншого виходу не бачить.

Хлопчик, якого медичний персонал закладу назвав Михайлом Михайловичем Щасливим, знаходиться в відділенні інтенсивної терапії пологового. Проте з ним усе гаразд: і фізично, і неврологічно це здорова дитина вагою понад три кілограми і довжиною 52 сантиметри. Лікарі припускають, що йому щонайбільше 4 – 6 днів.

-          Ми маємо велику надію, що мама передумає і повернеться за ним, - каже Світлана Муравська. – Це дуже хороша дитина, зовсім невибаглива. Поки що він має усе необхідне. Проте якщо рівняни виявлять бажання допомогти йому сумішами, підгузками чи одягом, не відмовимось.

З власних джерел «Рівне Вечірнє» стало відомо, що в записці, яку залишила мама немовляти, були дані про його батька. Це іноземець, уродженець Таджикистану. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також