Батькові Муляренка з небаченою швидкістю заплатили за «захист» драмтеатру

2835 0

Ми у соцмережах:

Олексій Муляренко з батьком Віталієм Муляренком та рідними. Фото 0- зі сторінки Олексія Муляренка у Facebook

18 грудня рівненський обласний драмтеатр, який належить Рівненській облраді, підписав договір із підприємцем Віталієм Муляренком, вартістю 199 тис. грн.

Віталій Муляренко є батьком Олексія Муляренка, голови Рівненської ОДА.

Відповідно до підписаного за договірною процедурою договору, Муляренко-старший до кінця грудня мав обробити вогнезахисними речовинами «Біофлейм» та «Фенікс ДБ» більше 5,1 тис.м2 дерев’яної поверхні драмтеатру, зокрема сцену та покрівлю.

Обробка одного квадрату, якщо підрахувати, коштувала драмтеатру без кількох копійок 39 грн.

Як зазначає представниця ГО «За чесний тендер» Мирослав Примак на своїй сторінці у Faceboоk, такі послуги в Рівненській області у 2018 році вартували дешевше.

«Наприклад, той самий підрядник у грудні виконував аналогічні роботи по 36 грн. за м.кв. для Мирогощанського будинку-інтернату. ДСНС робила це за 27,5 у вересні, по 28,7 грн у червні. Може, речовина дорожча, якісь "важкодоступні" місця в театрі тощо, але коли підрядник з ім'ям Муляренко Віталій Васильович, то зосереджуєш увагу на ціні, особливо, якщо врахувати, що за три дні ці послуги були оплачені», - написала п.Примак.

Відповідно до відкритого порталу використання бюджетних коштів, драмтеатр перерахував кошти Віталію Муляренку 22 грудня.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також