Байкерські прикраси - брутально та круто

619 0

Ми у соцмережах:

Байкерські прикраси - брутально та круто

Браслеты и подвески для настоящих мужчин, байкерські прикраси робляться так, щоб відповідати особливому стилю цієї субкультури. Чоловічі кулони і підвіски, створені дизайнерами спеціально для байкерів, не переплутати з класичними аксесуарами.

В чому особливість прикрас для байкерів

Аксесуари для суворих чоловіків мають характерні ознаки. Жінки також полюбляють байкерські прикраси як кільце череп. Переходим до поради, вибираючи прикрасу, шукайте наступні моделі:

• масивні і трохи грубі, у них може бути тонка обробка деталей, наприклад, орнаменту, але в цілому виріб виглядає далеко не витонченим;

• з характерними символами. Найчастіше байкерська підвіска буде зроблена у вигляді черепа, Flying Eyeball («летюче око»), залізного хреста. На браслеті з шкіри теж можуть бути зображені символи або якісь слова. Зазвичай використовується назва клубу, цифри 666, або щось інше, але брутальне на вигляд;

• з шипами і гострими краями. Це теж частина символіки;

• у вигляді драконів, левів, тигрів, ведмедів, орлів, оскільки ці тварини уособлюють силу, непокору і безстрашність.

Матеріал може бути різним, так, популярні байкерські прикраси з срібла і сталі, браслети з шкіряних шнурів та ін. Зустрічаються і золоті вироби, але їх не дуже шанують, т. к. золото не підходить до загального стилю байкерської одягу. Хоча все залежить від форми та змісту, який вклав ювелір у виріб.

В чому особливість прикрас для байкерів

Цікаво, що жіночі байкерські браслети зі сталі або шкіри, а також підвіски, кулони та інші прикраси, практично не відрізняються від чоловічих. В основному вони менше за розміром і легше по вазі.

Які бувають байкерські прикраси

В каталогах інтернет-магазинів брутальні чоловіки на мотоциклах шукають і купують такі типи прикрас:

• браслети зі шкіри зі сталевими вставками;

• кулони у вигляді двигуна, черепа і інших подібних речей;

• підвіски різних типів у вигляді тварин, байкерських символів, мотоциклів або їх частин;

• брелки на ключі та інший дріб'язок.

Також серед прикрас для байкерів можна знайти чимало ланцюгів і аксесуарів, які кріпляться на одяг.

Якщо ви вибираєте байкерський кулон або браслет в подарунок, орієнтуйтеся не тільки на загальну тематику, але і на переваги конкретної людини. Деякі представники субкультури не люблять ті або інші символи, воліють певних тварин, вважаючи їх своїми тотемами, або мають інші уподобання. Тому перед покупкою уточніть смаки вашого товариша, і тоді підібрати оригінальний подарунок зі змістом не складе праці.

Які бувають байкерські прикраси


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також