Бажаєте отримати ідеальну форму губ? Хейлопластика — найкраще рішення!

503 0

Ми у соцмережах:

Бажаєте отримати ідеальну форму губ? Хейлопластика — найкраще рішення!

Вже давно минули ті часи, коли дівчатам доводилося миритися з недоліками зовнішності та міняти або приховувати непривабливі риси обличчя за допомогою декоративної косметики. Сьогодні можна змінити форму губ або усунути їх асиметрію всього за 50-70 хвилин за допомогою хейлопластики. У клініці Голд Лазер втручання буде виконано на високому рівні.

Що таке хейлопластика?

Під хейлопластикою мається на увазі хірургічне втручання, спрямоване на зміну форми губ. Часто це не є просто примха пацієнтів, а необхідність. Адже неправильна форма уст може впливати на загальний вигляд обличчя. За допомогою звертаються також люди з асиметрією губ, яку отримали внаслідок травми.

Стандартна хейлопластика ціна якої стартує від 1000 євро — це безпечне втручання з мінімальною кількістю побічних ефектів. При цьому остаточний результат можна побачити вже через місяць. Пацієнти отримують уста правильної форми, що позитивно позначається на зовнішності в цілому. А головне підвищується самовпевненість людини та любов до себе.

Особливості проведення процедури

У клініці Gold Laser втручання проводиться за методикою булхорн з використанням місцевої анестезії. Операція має кілька етапів:

♦ обробка ділянки над верхньою губою антисептиком;

♦ місцеве знеболення;

♦ розріз і висічення невеликої ділянки шкіри над верхньою губою;

♦ фіксація країв рани;

♦ накладення спеціального шва, щоб уникнути утворення рубця.

Після операції немає необхідності спостерігати пацієнта в умовах стаціонару. Вже через кілька годин можна вирушати додому. Через 7 днів необхідно прийти на огляд і видалення швів. Спочатку може бути помітний невеликий рубець, який за кілька тижнів повністю зникає.

Вже через місяць після операції можна милуватися результатом. Щоб прискорити період реабілітації, треба тимчасово відмовитися від декоративної косметики, обмежити фізичні навантаження і менше нервувати. Якщо в період реабілітації виникають будь-які ускладнення, про це варто повідомити лікарю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також