Березень — час чистити організм

1273 0

Ми у соцмережах:

Березень — час чистити організм

Очищення організму на початку весни — це простий і ефективний спосіб схуднення. Його ще називають весняний детокс. Ви можете використовувати сезонні фрукти і овочі для приготування свіжих соків, фрешів, смузі.

pisang-si-pencegah-racun-di-hati-YA4gSnzX9i

«Свіжий» детокс

Буряк, білоголова капуста, яблука, апельсини, лимони, грейпфрути, морква, зелень — всі ці продукти мають неймовірну кількість вітамінів і мінералів, тому очищати організм на початку весни ними дуже просто. Величезний плюс такого варіанта детоксу полягає в тому, що меню збагачене вітамінами, а це означає, що ви не стикнетеся з такою проблемою, як весняний авітаміноз.

«Трав'яний» детокс

Ромашка, полин, м'ята, деревій — це неповний перелік трав, з допомогою яких можна не тільки схуднути швидко, але і здорово очистити організм від токсинів, які скупчилися в ньому. Щоб трав'яні чаї й відвари не видалися вам занадто несмачними, в чашку можна додавати ложку меду, який, до речі, теж благотворно впливає на організм.

«Імбирний» детокс

Корінь імбиру володіє багатим набором корисних мікроелементів. Імбирний напій з медом і лимоном або ж з грейпфрутом допомагає ефективно виводити з травної системи все зайве, в тому числі й жирові клітини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також