На Березнівщині енергетик зібрав з людей гроші на лічильники та звільнився

1939 0

Ми у соцмережах:

На Березнівщині енергетик зібрав з людей гроші на лічильники та звільнився

Березнівські дізнавачі відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства працівником енергорозподільчої компанії.

Працівник місцевого відділення енергорозподільчої компанії, в обов'язки якого входила установка електролічильників, із березня минулого року по травень поточного отримував від клієнтів кошти, втім, замовлення не виконував.

До поліції вже звернулося 25 осіб, яким 26-річний житель міста Березне не встановив лічильник та не повернув гроші. Загальна сума збитку становить понад 200 тисяч гривень.

Дізнавачі розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією шахрайство - за ч. 1 статті 190 Кримінального Кодексу  України.

Зловмисник у скоєному зізнається, співпрацює з поліцейським та запевняє, що вже збирає кошти, аби повернути потерпілим
Усіх, хто став жертвою зловмисника, правоохоронці просять звернутися до поліції.

Як стало відомо РВ, чоловік працював інженером служби планування та аналітики "Рівнеобленерго" майже 6 років. Місяць тому він раптово звільнився з роботи за згодою сторін. А днями його колишні колеги довідались про те, що чоловік займався шахрайством.

Речниця ПрАТ «Рівнеобленерго»  Алла Ліхачова повідомила РВ:

- До нас надходить інформація про хибну думку окремих споживачів щодо можливості проведення розрахунків за послуги компанії безпосередньо з нашими працівниками. Нібито, працівники Рівнеобленерго можуть отримувати кошти від споживачів у готівковій формі або ж на особисті банківські рахунки. Наголошую: представники компанії-оператора системи розподілу не мають повноважень проводити розрахунки зі споживачами за надання будь-яких послуг, пов’язаних з виконанням ними службових обов’язків. Оплата за будь-яку послугу ПрАТ «Рівнеобленерго» проводиться виключно на банківські рахунки компанії на основі виставлених платіжних документів.

Березнівці тим часом поскаржились на енергетика у фейсбук-групі Березне  мобільне.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також