Березнівчанка отримала грант і відкрила ігрову кімнату

817 0

Ми у соцмережах:

Березнівчанка отримала грант і відкрила ігрову кімнату

Олена Козлюк з Березнівщини – власниця магазину «Чоловічий стиль». За плечима молодої підприємиці - 8-річний досвід роботи у сфері торгівлі. Тож вона завжди стежить за модними тенденціями.

Дізнавшись про урядовий проєкт «єРобота: Власна справа», Олена скористалася можливістю для розвитку власного бізнесу. Вона склала бізнес-план та подала онлайн-заявку через портал «Дія». Далі була успішна співбесіда у Рівненському обласному центрі зайнятості, а згодом – позитивне рішення Державного центру зайнятості на отримання мікрогранту.

Рівненська ОВА повідомляє, що за грантові кошти підприємиця відкрила у магазині дитячу ігрову кімнату. Тож батьки можуть з комфортом приміряти одяг, а їхні діти – займатися цікавими та розвивальними іграми. Кімната обладнана зручними та безпечними іграшками, а також зонами для розвитку рухових навичок та креативності.

Щоб отримати фінансування за програмою «єРобота», треба подати заявку на порталі «Дія». Для деталей – гаряча лінія обласного центру зайнятості 096 539 53 59. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також