Березнівський район уже не «вітає»

1880 0

Ми у соцмережах:

Березнівський район уже не «вітає»

Щонайменше другий тиждень лежить при дорозі понівечений знак із написом «Вас вітає Березнівський район». Ні поліцейські, ні дорожники його не помічають.

Звернув увагу на це колишній голова облради Микола Драганчук, який має будинок в Сарнах і постійно їздить туди з Рівного:

— Березнівський район уже не вітає. Очевидно, хтось із водіїв випробував на міцність споруду, котра вказувала про територіальний початок Березнівського району на межі із Сарненським. Коли це сталося, мені невідомо. Спершу я подумав, що напередодні 1 квітня, коли на багатостраждальному відрізку автотраси Рівне — Сарни бут такий густий туман, що я їхав зі швидкістю 10 км/год. Проте знайомі стверджують, що збитий знак бачили ще тиждень тому.

На днях спостерігав, як біля того місця стояв трактор та крутилося три працівники дорожньої служби. Що вони там видивлялися — не знаю. Проте знак досі не замінили. Хоча за цей час могли хоча би майданчик для нового дороговказу підготувати. Але мене ситуація не дивує. Бо на межі Володимирецького та Сарненського районів он вже два роки не встановлюють збитий кимось аналогічний дорожній знак. Водіям невідомо, де закінчується і починається Сарненський район на тій ділянці.

У відділі комунікації поліції Рівненщини «РВ» повідомили, що на лінію 102 жодної інформації про автопригоди на межі Березнівського та Сарненського районів не надходило, як і звісток про розтрощений там дороговказ.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також