Берташ просить долучитись до благодійництва

1225 0

Ми у соцмережах:

Берташ просить долучитись до благодійництва

Лікування дитини у відділенні онкогематології обласної дитячої лікарні коштує від 50 до 200 тисяч гривень. Держава виділяє тільки 20% від потреби, ще 20% забезпечується коштами лікарні. Решту доводиться платити батькам хворої дитини. Нині у відділенні онкогематології перебуває 21 дитина. Загалом 45 дітей Рівненщини перебувають під наглядом онкогематолога.

Ще влітку минулого року розпочалася благодійна акція зі збору коштів на лікування онкохворих дітей. За цей час вдалося зібрати 220 тисяч гривень. А власник аптечної мережі «ВІСА» Сергій Шиляєв подарував онкогематологічному відділенню обласної дитячої лікарні два апарати «Інфузомат» вартістю 22 тисячі гривень кожен, які забезпечують точне дозування ліків та контролюють потрапляння їх у кров під час проведення хіміотерапії. В обласній державній адміністрації нагадують, що благодійна акція зі збору коштів на лікування онкохворих дітей триває. — Я звернувся до всіх державних службовців, щоб хто скільки може зі своєї зарплати перерахував на благодійний рахунок, — каже голова облдержадміністрації Василь Берташ. — Також звертаюся з цим проханням і до мешканців Рівненщини. Для контролю за коштами створено наглядову раду, в яку входять журналісти, волонтери і лікарі. Кожна копійка рахується, і мені щомісяця доповідають, куди ці гроші пішли.

Для переказу грошей: Розрахунковий рахунок — 35425001001200 в ГУДКУ в Рівненській області МФО 833017; ЗКПО 03067009 для надання благодійних внесків на лікування дітей онкогематологічного відділення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також