Без батька - двоє синів: вранці у Рівному попрощаються з полеглим воїном

9962 0

Ми у соцмережах:

Без батька - двоє синів: вранці у Рівному попрощаються з полеглим воїном

Олександр Моргун боровся з окупантами на Донеччині.

 - Біль втрати складно заспокоїти, та напевне іще більше він пече, коли втрачаємо справжніх та щирих, які могли б ще так багато зробити для нашої громади. Саме таким був Олександр Моргун, який загинув у боротьбі за незалежну Україну, - кажуть у міській раді Рівного.

 
Олександр Моргун народився 8 листопада 1979 року в місті Харків. Навчався у рівненській школі №11, а за тим у Обласному науковому ліцеї м.Рівне. У Національному університеті водного господарства та природокористування здобув вищу освіту за спеціальністю "Адміністративний менеджмент" та кваліфікацію менеджера-економіста.
 
Своє справжнє покликання знайшов у виготовленні меблів, тож займався підприємницькою діяльністю.
 
«Із початком російського вторгнення у 2014 році Саша був упевнений, що велика війна ще попереду. Він не служив в армії, тому готувався самостійно: проходив відповідні курси, вчився користуватись зброєю,» - розповідає дружина Героя Антоніна.
 
Із початком повномасштабного вторгнення Олександр вступив до ДФТГ Рівного, а у липні 2023 року його мобілізували до лав Збройних сил України. Нести службу довелося на “гарячому” Донецькому напрямку.
 
«Саша ніколи не скаржився, оберігаючи сім’ю, стійко витримував усі випробування. Лише у розмовах з найближчими друзями описував усі жахи війни. Я назавжди запам’ятаю його слова: «У мене двоє синів. Що я їм скажу? Де я був, коли вирішувалась доля України?» Відповідь на це запитання тепер синам даватиму я. Їх тато виборював долю України і їхнє майбутнє,» - продовжує Антоніна.
 
Єдиний син у батьків, надійна опора і підтримка для дружини, друг і порадник двом синам, який понад усе любив Україну і свою сім’ю. Саме таким у серцях рідних Олександр залишиться назавжди. 44-річний солдат Олександр Моргун загинув 27 грудня 2023 року на Донеччині, гідно виконуючи військовий обов’язок.
 
Прощання із Героєм відбудеться завтра, 14 лютого, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі “Нове”...


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також