Без дієт: рівненська блогерка розповіла, як їй вдалося схуднути після пологів

2914 0

Ми у соцмережах:

Без дієт: рівненська блогерка розповіла, як їй вдалося схуднути після пологів

Анна Бікус каже, що не сиділа на дієті жодного дня. А скинути вагу допомогло лише грудне вигодовування.

- Моя фігура під час вагітності була максимально шикарною, сексуальною і привабливою, ну принаймні мені так здавалося.  До вагітності я важила 51 кг, в пологовий йшла 62, тобто набрала я 11 кг. Дякуючи хорошій генетиці в мене немає жодної розтяжки, хоча животик був не маленький. Коли я повернулася додому моя вага була + 4 від бажаного, але мови про спорт навіть не було. Мене накрив добрячий бебі блюз, і я ледве встигала скрутити «дульку» на голові і почистити зуби, як день закінчувався. Тому всі надії на тіло мрії я переклала на харчування, - розповіла блогерка на своїй сторінці в Інстаграмі. - Знаєте, що треба їсти годуючій мамі, щоб виглядати чудово? Все! Їсти чи не їсти , це питання ставало переді мною сотню ращів до пологів, але після жодного! Коли годуєш дитину апетит звірячий! Перший місяць навіть було так, що я годувала Алісу, а чоловік мене!

За словами рівнянки, вона як протягом вагітності, так і після народження дитини їла практично все, що заманеться - овочі, фрукти, м‘ясо, рибу, морепродукти, гриби, "гостре, часом смажене, і не завжди все саме корисне":

 - Я жодного дня не сиділа на дієті! Жодного! Так в моєї дитини не було «коліків», «животиків», «закрепів», і як там ше, але я не знаю чи їх не було , бо я їла все, чи я їла все, бо їх не було. Сучасні лікарі наполягають мамі можна все, #їж_та_годуй, - додає Анна Бікус. - Не треба їсти ЗА двох, ви їсте ДЛЯ двох, відчуваєте різницю? Так от, четверте фото в карусельці, моя вага 51 кг, Алісі 5 місяців, ми в Єгипті на «Все включено», я на всі 100 задоволена своїм тілом( так немає рельєфів, хочеться підкачати прес, руки і попу, і я обов‘язково займусь цим), адже воно виносило, і народило здорову дитину! Тому пора відходити від «совкових» наук і морити себе гречкою, вареним буряком і печивом «Марія», впершу чергу важливе ваше здоров‘я, а коли є здоров‘я , буде і краса!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також