Без них восени – ніяк

917 0

Ми у соцмережах:

Без них восени – ніяк

Медики склали список продуктів, які необхідно їсти восени

 Восени варто уважно ставитися до вибору харчових продуктів, адже щоб протистояти сезонним застудам, треба задуматися про зміцнення захисних функцій організму, підвищення життєвого тонусу і насичення поживними речовинами.

Горіхи
Всього одна жменя горіхів здатна втамувати голод і наситити організм важливими поживними речовинами. Крім іншого, регулярне вживання горіхів сприяє профілактиці хвороб серцево-судинної системи.

Гарбуз
Мабуть, це найкорисніший продукт осені, багатий на вітаміни С, групи В, Е, РР, Т, К, мінерали. Його вживання дозволить знизити рівень холестерину, нормалізувати стан нервової системи і поліпшити зовнішній вигляд.

Мед
Восени і взимку він цінується за здатність зміцнювати імунну систему і захищати організм від бактерій. Всього кілька ложок на день сприятливо впливають на стан здоров'я і життєвий тонус. Але мед не варто заливати окропом, оскільки він втрачає майже всі свої корисні властивості.

Яблука
Вони є цінним джерелом вітамінів і добре очищають організм від токсинів і шлаків.

Виноград
Корисний для здоров'я серцево-судинної системи. До того ж виноград додає життєвої сили. Серед інших корисних властивостей - нормалізація рівня холестерину і профілактика тромбів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також