Без олігархів за спиною

990 0

Ми у соцмережах:

Без олігархів за спиною

Професори та викладачі, підприємці та священники УПЦ, громадські активісти та працівники комунальних підприємств об’єдналися під прапорами Першої рівненської партії «Громадський контроль», щоб розвивати Рівне. Цього тижня Рівненська міська ТВК зареєструвала кандидатів від «Громадського контролю» до Рівненської міської ради.

Сьогодні ми презентуємо унікальну для нинішніх виборів команду. Адже під прапором ВО «Громадський контроль» зібралися порядні люди та справді професіонали своєї справи. Наша команда — це троє професорів та двоє доцентів, троє працівників комунальних підприємств та три працівники сфери послуг, чотири представники культури та двоє журналістів. Троє юристів. Також серед кандидатів від «Громадського контролю» є голови спілок інвалідів та федерації регбі, засновники екологічного руху, зоозахисники та голова громадської ради. Це люди, які вже мають досягнення та здобутки. А тепер вони об'єдналися, щоб змінити наше місто, — зазначив Ігор Маршавін.

Відтак до першої п'ятірки «Громадського контролю» увійшли: лідер партії Дмитро Якимець; голова партії, приватний підприємець Ігор Маршавін; заступниця голови ГО «Асоціація батьків дітей-інвалідів» Алла Зімбіцька; докторка економічних наук, професорка кафедри менеджменту РДГУ Інна Дейнега та юрист, директор правничої компанії «Пріоритет» Микола Сміховський. Також серед кандидатів від «Громадського контролю» відомі у Рівному фотомитець Олександр Харват та сценарист, режисер, директор Рівненського міжнародного кінофестивалю «Місто Мрії» Віктор Булига та багато інших порядних та авторитетних рівнян.

Лідер «Громадського контролю» Дмитро Якимець відзначив, що ВО «Громадський контроль» є єдиною партією, яка не лобіюватиме інтересів великих фінансових кіл, а зосередиться на вирішенні проблем мешканців нашого міста.

Громадський контроль — єдина партія, що бере участь у виборах і за спиною якої не стоять місцеві чи всеукраїнські олігархи. Ми представляємо інтереси рівненської громади, а не «грошових мішків». Ми перша рівненська партія, що вже існує більше 6 років. Ми об’єдналися для того щоб вирішувати проблеми нашого міста, реалізовувати той позитивний досвід, який уже маємо, в масштабах Рівного. Кожен член нашої команди — це професіонал у своїй галузі, і тепер ми разом зможемо змінити Рівне, покращити його, не озираючись на олігархів та їхніх посіпак, — наголосив Дмитро Якимець.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також