Без «прав» на Рівненщині залишилось майже вісім сотень водіїв

3243 0

Ми у соцмережах:

Без «прав» на Рівненщині залишилось майже вісім сотень водіїв

З початку року на Рівненщині відновили втрачені або викрадені посвідчення 795 водіїв. За цей же період минулоріч ця цифра була меншою і становила 455.

Якщо ж посвідчення водія втрачене, для його відновлення слід звернутися до сервісного центру МВС з наступними документами: паспорт, копія ідентифікаційного коду. Зауважимо, що у період воєнного стану медична довідка необов’язкова.

У разі викрадення – необхідно звернутись до поліції, написати заяву та отримати відповідну довідку. Далі з довідкою та переліченими вище документами отримати нове посвідчення водія у сервісному центрі МВС. У разі втрати посвідчення водія за кордоном, видача посвідчення водія здійснюється на загальних підставах.

Загалом від початку року було видано 11312 посвідчень. Зазначимо, що з цієї кількості 4056 – це посвідчення водія, які видані вперше, повідомляє Рівненський сервісний центр МВС в Рівненській області.

З графіком роботи сервісних центрів МВС Рівненщини, а також про перелік послуг, які надаються у період воєнного стану, можна ознайомитися на порталі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також