Без права керувати авто рівнянин у Володимирці скоїв дві ДТП

2279 0

Ми у соцмережах:

фото - Володимирець.Citi

У четвер, 10 жовтня, 31-річний водій «Шкоди» у Володимирці вчинив дві дорожньо-транспортні пригоди і втікав, аж поки його не зупинила поліція та не відібрала автомобіль.

Про це повідомляє Володимирець.Citi. Водій, як з’ясувалося, взагалі не мав права сідати за кермо. Його п’ять разів за рік притягали до відповідальності за керування у нетверезому стані.

Після затримання чоловіка поліцейськими автомобіль вилучили на штрафмайданчик. На водія у відділенні склали два протоколи за скоєння ДТП та два протоколи – за зникнення з місця пригоди, а також постанову про те, що він не мав права керувати транспортним засобом.

Від проходження тесту на алкоголь та від медичного освідчення водій відмовився, але, як показали свідки, мав зовнішні ознаки алкогольного або наркотичного сп’яніння. Тож через відмову освідчення за зовнішніми ознаками в присутності двох свідків на нього склали ще один протокол по 130 статті.

31-річний житель Рівного двічі вже притягався до відповідальності за керування у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Ще два аналогічні протоколи нині на розгляді в судах. П’ятий протокол він отримає за ДТП у Володимирці. А ще заплатить більше 40 тисяч гривень штрафу та компенсує збитки потерпілим.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також