Без Вірта. «Верес» зіграє довгоочікуване дербі

1178 0

Ми у соцмережах:

Без Вірта. «Верес» зіграє довгоочікуване дербі

Рівненський «Верес» шість турів поспіль не програвав у чемпіонаті першої ліги. Це дозволило команді Юрія Вірта піднятися на третє місце. Здавалося, що нічого не загрожує рівнянам і у виїзній грі проти команди «Альянс» з селища Липова Долина Сумської області. Тим більше, нещодавно у Кубку України ми їх розгромили — 3:0.

Гра чемпіонату розпочалася зі швидкого гола Геннадія Пасича на 10-й хвилині. Після цього «Верес» ще трохи поатакував і зупинився, рахуючи, напевно, вже майбутні преміальні. Тому кінцівка першого тайму була за «Альянсом».

У перерві Юрій Вірт гру своєї команди не змінив, і в другому таймі «Верес» продовжував відбиватися (першу заміну наставник рівнян зробив аж на 84-й хвилині). Зрештою, центральний захисник «Вереса» Роман Гончаренко двічі програв боротьбу після стандартів, і «Альянс» спочатку відігрався, а потім забив переможний гол, здобувши заслужену перемогу — 2:1.

Після фінального свистка Юрій Вірт пішов розбиратися… ні, не з Романом Гончаренком, а з арбітром матчу. Коротка «розмова» завершилася для тренера «Вереса» червоною карткою. Це означає, що у неділю домашню гру проти луцької «Волині» рівненська команда проведе без головного тренера.

Напевно, для Юрія Вірта, його тренерського штабу та гравців це буде не більш ніж матч проти турнірного сусіда, за який можна буде одержати преміальні. З нинішнього «Вереса» усю принциповість майбутнього протистояння здатні оцінити хіба що адміністратор команди Анатолій Коломієць та спортивний директор Орест Баль. Адже це буде перший після 23-річної перерви офіційний матч між «Вересом» та «Волинню», так би мовити, повернення волинського футбольного дербі. Щоправда, напругу в цій грі вболівальники якщо й відчують, то лише через свої гаджети. Матч, який формально для «Вереса» буде домашнім, де-факто відбудеться на нейтральному полі у Львові.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також