Без ям: Золотіївський міст знову «підлатали»

376 0

Ми у соцмережах:

Без ям: Золотіївський міст знову «підлатали»

Рівненських водіїв кілька днів поспіль попереджали, аби шукали собі альтернативні маршрути або ж були готові, що для проїзду доведеться трохи почекати — у заторі на Золотіївському мосту, що на вулиці Князя Володимира. А минулої суботи, 21 вересня, рух транспорту по шляхопроводу взагалі перекрили із самого ранку і до п’ятої вечора.

Як виявилося, це потрібно було для проведення поточного ремонту, щоб бригада комунальників змогла спокійно узятися за дорожнє покриття на мосту і прибрати ями. Тим більше, тепла й бездощова погода дозволяла. На стан дороги раніше неодноразово нарікали водії, бо напрямок цей доволі завантажений, а мостом часто проїжджає великогабаритний транспорт.

До слова, балансоутримувачем шляхопроводів на вулицях Князя Володимира та Млинівській є регіональна філія Львівської залізниці, а не місто. Тож доки залізничники офіційно не передадуть цей міст на баланс громади, проводити там капітальні роботи Рівне не зможе. Як пригадують рівняни, востаннє капремонт Золотіївського мосту робили ще 2011-го.

.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також