Безболісна методика лікування геморою в «Оксфорд медікал»

1426 0

Ми у соцмережах:

Безболісна методика лікування геморою в «Оксфорд медікал»

Цю найновітнішу та малоінвазивну методику лікування геморою успішно використовують у Медичному центрі «Оксфорд Медікал Рівне». Лігування латексними кільцями — це одноразова, безболісна і повністю амбулаторна процедура.

Лесь В.М. проктолог (3)
Віталій Лесь
— Пане Віталію, в чому суть методу? — Це процедура, яка дозволяє перекрити потік крові до гемороїдальних судин та артерій — на ніжку гемороїдального вузла одягається латексне кільце, внаслідок чого вузол перестає отримувати кровопостачання і поступово починає відмирати та відпадає. — Що відчуває при цьому пацієнт, чи робиться знеболення? — Тривалість цієї маніпуляції — 15-20 секунд, спеціальним апаратом (вакуумним лігатором) фіксується вузол, накидається на нього латексне кільце та відпускається. Пацієнт не відчуває болю, можливо, тільки легкий дискомфорт. Тож використовувати анестезію немає потреби. Крім того, загалом прийом займає до 30 хв., тож людина може продовжувати жити своїм звичним життям. — Чи можливо за один раз видалити декілька гемороїдальних вузлів? — За один раз ми проводимо лікування тільки одного вузла, наступне можливо за 10-14 днів після першого. — Чи можливе повернення хвороби? — Результативність лікування геморою латексними кільцями досить висока — понад 85% хворих надалі не стикаються з цією проблемою. — Крім геморою, які ще проктологічні проблеми ви лікуєте в «Оксфорд Медікал Рівне»? — Сучасне лікувально-діагностичне обладнання та передові методи лікування дозволяють успішно лікувати такі проктологічні проблеми, як:
  • анальні тріщини;
  • свербіж заднього проходу;
  • видалення гострокінцевих кондилом перианальної ділянки й анального каналу;
  • косметичні процедури з видалення анальних бахромок, папілом;
  • видалення сторонніх тіл.
— Як можна потрапити на прийом та скільки він коштує? — У нашому медичному центрі ми приймаємо за попереднім записом. Це можна зробити, набравши номер тел.+380 (362) 40-40-50, +38 (067) 840-40-50, або через наш сайт rivne.oxfordmed.com.ua, також безпосередньо в «Оксфорд Медікал Рівне»: м.Рівне, вул. С.Петлюри,19 (біля лялькового театру). Вам запропонують зручний для вас день, час, і ви без черг в призначену годину потрапляєте на прийом. Якщо ви прагнете приватності — запис може бути анонімним. Вартість прийому, що включає огляд, консультацію та відеодіагностику — 195 грн. Ми працюємо не лише в робочі дні (понеділок-п'ятниця — 9.00-20.00), а й у вихідні (субота — 9.00-17.00, неділя — 9.00-14.00). — Порадьте, як вберегтися від проктологічних хвороб? — Безперечно, важливим є збалансоване харчування, що забезпечує нормальну роботу кишечнику і запобігає розвитку закрепів — збагачуйте раціон рослинною клітковиною і вживайте достатню кількість питної води (на 1 кг ваги — 40 мл, тобто якщо вага 85 кг — 3,4 л). Контролюйте регулярність випорожнень кишечнику та ведіть здоровий спосіб життя. Якщо ж ви вже маєте певні проктологічні проблеми, не займайтесь самолікуванням, адже біль, свербіж, виділення слизу і крові бувають при різних захворюваннях аноректальної зони, у тому числі — при пухлинах анального каналу, прямої і товстої кишки. Тому при перших же симптомах відкиньте сумніви і відразу йдіть до лікаря. Якщо ж вам потрібно зробити це швидко, в зручний для вас час чи анонімно — зверніться в Медичний центр «Оксфорд Медікал Рівне».
м. Рівне,
вул. С.Петлюри, 19 (біля лялькового театру)
http://rivne.oxford-med.com.ua/ua/
Oxford-Medical

Відділення медичного центру:

Ліцензія МОЗУ серія АЕ 638036 від 05.01.2015р
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я
tag:Оксфорд Медікал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також