Безхатьки благають депутатів їх не виганяти

1127 0

Ми у соцмережах:

Безхатьки благають депутатів їх не виганяти

На сесію Рівненської міської ради минулого четверга прийшли представники благодійного фонду "Відвага", який дає притулок безхатченкам у притулку, облаштованому у підвілі будинку на вул.Кавказькій, 15. Благодійник Сано Гукасян та жителі притулку плакали і благали депутів не виганяти їх.

На сесію Рівненської міської ради минулого четверга прийшли представники благодійного фонду "Відвага", який дає притулок безхатченкам у притулку, облаштованому у підвілі будинку на вул.Кавказькій, 15. Благодійник Сано Гукасян та жителі притулку плакали і благали депутів не виганяти їх. Адже мешканці будинку вимагають не продовжувати "Відвазі" термін оренди, який спливає у середині грудня. Та оскільки рівняни не хочуть більше бачити волоцюг під вікнами, для притулку доведеться шукати інше місце. Володимир Хомко, міський голова Рівного:

— Цей підвал колись вибирав я сам, він був затоплений, Якщо притулок зовсім закрити, безхатченкі нікуди не подінуться з міста — вони будуть на автовокзалі, на базарах, у дворах. Може, залиште їх у тому місці хоча б до весни, бо інакше це буде не по-християнськи. Але нове приміщення шукати необхідно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також