Безоплатно проживав у готелі та харчувався у кафе шахрай у Рівному, бо хотів «хорошого» життя

6733 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Слідчі закінчили досудове розслідування за фактом шахрайства, вчиненого повторно, та скерували кримінальне провадження із обвинувальним актом відносно 36–річного жителя Рівного до суду.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 16 листопада минулого року зловмисник оселився в одному з готельно-оздоровчих комплексів в обласному центрі та не розрахувався за проживання та харчування на загальну суму 13 178 гривень.

Окрім того, 14 грудня він «заїхав» в ще один рівненський готель, де замовляв спочатку в діючому при ньому ресторані, а потім із сусіднього закладу їжу в номер. Працюючи за старою схемою, не оплатив за харчування майже 6400 грн, а за проживання — 4892 грн.

Загальна сума завданих збитків становить майже 25 тисяч гривень.

Відомо, що відносно зловмисника у суді розглядається провадження за скоєні крадіжки. Втім, це не стало йому на заваді, аби продовжити свою протиправну діяльність.

Слідчі зібрали достатньо доказів та повідомили йому про підозру у чотирьох фактах шахрайств, вчинених повторно.
Обвинувачений свою вину визнає, пояснює, що хотів «хорошого» життя та зобов’язується відшкодувати збитки. Максимальне покарання, яке можу йому загрожувати — до трьох років з ґратами. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також