Безперервне гаряче водопостачання буде у лікарні Костополя

141 0

Ми у соцмережах:

Безперервне гаряче водопостачання буде у лікарні Костополя

У Костопільській багатопрофільній лікарні встановлюють тепловий насос. Роботи фінансує Посольство Німеччини в Україні та Костопільська міська рада. Координує проєкт Екоклуб.

Зараз пацієнти та персонал отримують гарячу воду від бойлерів, але їхнього об’єму не вистачає, щоб покрити всі потреби медзакладу. Насос забезпечить один із корпусів цілорічним гарячим водопостачанням. А ще суттєво зекономить витрати на енергоносії.

- Це один із найбільш масштабних проєктів, що реалізували в лікарні в останнє десятиліття. Після того, як я змінив керівництво закладу, одразу стали відчутними покращення. Не лише в рамках цього проєкту, але й у вдосконаленні умов для пацієнтів. У декількох відділеннях сьогодні також триває ремонт, – каже в.о. міського голови Костополя Давид Дідух.

За попередніми розрахунками, громада зможе щороку економити орієнтовно 400 тисяч гривень. Ці кошти лікарня зможе використати на інші енергоефективні заходи, медикаменти чи закупівлю необхідного обладнання, повідомляє Костопільська міська рада.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також