Безробітний депутат Валявка – офіційно головний спонсор «Свободи»

1779 0

Ми у соцмережах:

Безробітний депутат Валявка – офіційно головний спонсор «Свободи»

42-річний депутат Рівненської обласної ради та голова екологічної комісії Володимир Валявка за останні три місяці минулого року переказав партії «Свобода», членом якої є, 265 тис. грн. внесків. Жоден інший член партії таких «подарунків» не зробив.

Володимир Валявка

Володимир Валявка на сесії обласної ради
Дані про кошти оприлюднила «Економічна правда», яка аналізує діяльність та фінансові звіти політичних партій. За підрахунками з офіційного фінансового звіту «Свободи» (а українські політсили, як свідчить практика, мають потужну тіньову бухгалтерію), в останньому кварталі 2016 року партія отримала 2 млн. грн., 800 тис. з яких були внесками партійців. Володимир Валявка, який вніс 265 тис. грн. на рахунок партії, нині офіційно безробітний. В автобіографії за 2015 рік, коли він став депутатом облради, зазначив, що досвіду трудової діяльності у нього взагалі немає. У коментарі «РВ» пан Валявка зазначив, що помилився, коли писав. Мовляв, працював на керівних посадах у різних підприємствах. 4a5cdf6-4-original - Я є співзасновником ПП «Кардинал», яке працює з карнизами, та маю також частку у деяких інших підприємствах, - додав пан Валявка. – Думаю, нічого дивного у тому, що робив партійні внески, немає, адже є членом «Свободи». Подейкують, що Володимир Валявка пов’язаний із нафтогазовим бізнесом і є доволі небідною людиною. Цього, щоправда, не скажеш з його офіційних декларацій. За 2015 рік, до прикладу, депутат не отримав нібито жодного доходу, у нього не було ні власного авто, ні збережених коштів. Єдине задеклароване майно пана Валявки – квартира на 35м2 та 4 сотки землі.
Цього року депутат буде змушений подати електронну декларацію. З досвіду чиновників та народних депутатів, які подавали дані про свої статки минулого року, пан Валявка може суттєво «розбагатіти». Зрештою, він не єдиний серед депутатів облради, хто приховує свої справжні доходи та майно. Додамо, що Володимир Валявка є президентом футбольного клубу «Кардинал» та активним лобістом в облраді бурштинових питань.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також