Безробітного, який крав з магазинів продукти, можуть засудити на шість років

2017 0

Ми у соцмережах:

Фото - ілюстративне

У селі Вовковиї на Демидівщині власники двох магазинів повідомили, що їх обікрали. Винесено було продукти на 200 грн.

Оперативники Демидівського відділу поліції встановили, що до злочину може бути причетний 32-річний місцевий житель. Чоловік зловживає алкоголем, ніде не працює, перебиваючись тимчасовими заробітками.

Чоловік зізнався поліцейським, що вчинив злочин напідпитку. Залишену частину крадених продуктів він заховав у закинутому господарстві неподалік магазину. Крім того, поліцейські вилучили і знаряддя злочину – лом, за допомогою якого зловмисник проник до приміщення.

«Чоловіка затримали та помістили до ізолятору тимчасового тримання, — повідомив начальник слідчого відділу Демидівського відділення поліції Іван Хмарук. — Йому повідомили про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням у приміщення за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Поліцейські з’ясували, що 32-річний мешканець села Вовковиї раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину.

Санкція інкримінованої зловмиснику статті передбачає покарання у виді позбавлення волі терміном від трьох до шести років, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також