Безстроковий протест проти однопартійної диктатури розпочався у Рівному

2217 0

Ми у соцмережах:

Безстроковий протест проти однопартійної диктатури розпочався у Рівному

“Рівне Разом” розпочинає безстрокову акцію протесту. Про це заявила голова міської парторганізації Світлана Марчук. “Рівне Разом” протестують проти свавілля чиновників, які тиснуть на Рівненську міську територіальну виборчу комісію.

 «Ми, представники політичної партії “Рівне Разом”, оголошуємо про початок безстрокової акції протесту проти свавілля представників чинної влади, які перешкоджають у реєстрації кандидатів від нашої партії на місцевих виборах», - говорить Світлана Марчук у своїй заяві.

Представниками “Рівне Разом” було зафіксовано намагання вчинення тиску та залякування членів територіальної виборчої комісії. Тиснули на ТВК провладні народні депутат та місцеві чиновники. “Рівне Разом” акцією протесту хочуть привернути увагу рівнян та правоохоронців та зупинити порушення чинного законодавства.

“Ми прийняли рішення звернутись до рівнян після того, як представники та народні депутати пропрезидентської політичної сили “Слуга народу” впродовж двох днів намагалися вплинути на Рівненську міську ТВК, щоб не дати можливості зареєструвати списки наших кандидатів до Рівненської міської ради”, - розповідає голова міської організації політичної партії “Рівне Разом” Світлана Марчук.

“Рівне Разом” закликають рівнян не залишатись байдужими та підтримати їхню боротьбу за права містян. Волонтери та партійці встановлюють намети перед Рівненською обласною державною адміністрацією та перед Рівненською територіальною виборчою комісією. Та закликають усіх, кому не байдуже, що буде з Рівним, долучатися та підтримати протест за чесні вибори.

“Рівне Разом” проти встановлення однопартійної диктатури.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також