Беззерновий корм для котів: особливості годування

384 0

Ми у соцмережах:

Беззерновий корм для котів: особливості годування

Особливості годування кота беззерновим кормом. Як правильно змінити раціон без шкоди тварині. Особливості переходу на беззерновий корм для котів Оптиміл.

Беззерновий корм створений спеціально для того, щоб забезпечити вашого кота здоровою та збалансованою дієтою. Він містить тільки натуральні інгредієнти, які допомагають підтримувати здоров'я вашого кота, зокрема м'язів, кісток, шерсті, зубів та імунної системи.

Як правильно годувати свого кота з Оптиміл

  1. Визначте необхідну кількість корму: кількість, яку потрібно давати коту, залежить від ваги тварини, рівня активності та інших факторів. Для забезпечення правильної дози годування, зверніться до рекомендацій на упаковці виробника.
  2. Послідовно вводьте новий корм: якщо ви плануєте змінити раціон свого кота рекомендується поступово зводити кількість попереднього корму та одночасно додавати Optimeal. Це дозволить підготувати шлункову систему вашого кота до нового корму та зменшить ризик розладу шлунково-кишкової системи.
  3. Забезпечте доступ до води: коти мають мати доступ до чистої питної води протягом усього дня. Переконайтеся, що миска з водою завжди заповнена свіжою водою.
  4. Дотримуйтесь режиму годування: коти люблять режим та віддають перевагу годуванню в один і той же час кожного дня. Намагайтеся годувати свого кота в один і той же час кожного дня, щоб установити регулярний режим.
  5. Слідкуйте за здоров'ям свого улюбленця, аби завчасно помітити будь які зміни в його поведінці або стані здоров’я. Якщо у вас виникли які небудь проблеми то зверніться до ветеринара.
  6. Не годуйте кота забагато: перекормлювання котів може привести до ожиріння та інших проблем зі здоров'ям. Дотримуйтеся рекомендацій по дозуванню  та не перекормлюйте свого кота.
  7. Звертайте увагу на інгредієнти: продукція містить лише натуральні інгредієнти, які допомагають забезпечити здоров'я вашого кота. До складу  не входять штучні барвники та консерванти. Переконайтеся, що ваш кіт не має алергії на будь-який із інгредієнтів та замовляйте беззерновий корм продукцію у офіційному інтернет магазині Оптиміл.
  8. Не годуйте кота за столом: надмірне споживання людської їжі може бути шкідливим для здоров'я кота. Не годуйте свого кота за столом та обмежте споживання людської їжі.
  9. Не забувайте про закуски: закуски можуть бути чудовим доповненням до дієти вашого кота, але не повинні становити більше 10% від загальної кількості їжі, яку споживає ваш кіт.
  10. Зберігайте корм правильно: повинен зберігатися в сухому місці при кімнатній температурі. Переконайтеся, що корм зберігається в герметично запакованому пакеті, щоб уникнути вологи та запахів.

Optimeal - це ідеальний вибір виробника для годування вашого кота, якщо ви хочете забезпечити йому здорову та збалансовану дієту, адже це беззерновий корм, який містить натуральні інгредієнти, усі необхідні поживні речовини та вітаміни, які потрібні вашому коту та забезпечує повноцінне харчування вашого улюбленця. Окрім того, продукція відповідає найвищим стандартам якості та безпеки та допомагає забезпечити здоров'я та добробут вашого пухнастика. Дотримуватись правильного режиму годування є дуже важливим для здоров'я та довголіття вашого улюбленця. Також враховуючи потреби вашого кота та правильний вибір корму, ви можете бути впевнені в тому, що він отримує всі необхідні поживні речовини та вітаміни, необхідні для його здоров'я та добробуту.

Пам'ятайте, що правильне харчування - це один з ключових елементів здорового та щасливого життя вашого кота. Оберіть Optimeal для забезпечення свого кота збалансованою та поживною дієтою, і він буде щасливим та здоровим улюбленцем на багато років вперед!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також