Бібліотеки Рівненщини отримали майже 3 тисячі нових книг

845 0

Ми у соцмережах:

Бібліотеки Рівненщини отримали майже 3 тисячі нових книг

Комплектом літератури, в якому зібрані найновіші художні та енциклопедичні видання для дітей, вже активно користуються відвідувачі Рівненської обласної бібліотеки для дітей. Це пригоди, детективні історії, комікси, інтерактивні видання та безліч інших цікавих книг.

А днями головна дитяча книгозбірня області розподілила комплекти національно-патріотичної літератури між бібліотеками територіальних громад. Це 2 917 примірників видань, які Український інститут книги надіслав Рівненщині з нагоди 30-річчя Незалежності України, який відзначали торік.

 

Кожна з 27 бібліотек отримала підбірку з більш як 100 примірників нових видань. Це історична, документальна, мистецька література, а також художні книги для дітей та дорослих.

 

«Гетьман Іван Мазепа. Перше п’ятиріччя правління», «Митрополит Андрей Шептицький», «Шевченківська енциклопедія. Тарас Шевченко та його сучасники» - це неповний перелік видань про видатних українців, які тепер читатимуть в різних громадах Рівненщини, повідомляє пресслужба обласної ради.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також