Білоруські прикордонники привезли до українського кордону мігрантів з Пакистану та Бангладешу

814 0

Ми у соцмережах:

Білоруські прикордонники привезли до українського кордону мігрантів з Пакистану та Бангладешу

Прикордонники Житомирського загону на державному кордоні затримали шістьох нелегальних мігрантів – вихідців з Південно-Східної Азії. Порушники кордону перетнули його з боку Білорусі за сприяння білоруських прикордонників.

- Військовослужбовці Державної прикордонної служби виявили та зупинили шістьох іноземців після того, як помітили доріжку слідів, що вела з території Білорусі. Це були громадяни Пакистану та Бангладешу, - повідомив РВ начальник пресслужби Житомирського прикордонного загону Держприкордонслужби України Юрій Шахрайчук.

Затримані розповіли, що до кордону територією Білорусі їх довезли на автомобілі люди у військовій формі, вони припускають, що це були представники прикордонної служби Білорусі. Також на території сусідньої з Україною держави затримані спілкувалися із білоруськими правоохоронцями, які й організували їх виїзд до України і наказали після незаконного перетину державного кордону зателефонувати та повідомити про своє місцеперебування.

Це підтверджується листуванням в менеджерах в телефонах іноземців. Зі слів мігрантів, до цього вони теж за сприяння білоруських правоохоронців безуспішно намагалися потрапити до Польщі, йдеться в повідомленні.

Наразі відповідно затриманих нелегалів проводяться перевірки та встановлюються всі обставини спроби незаконного перетину кордону. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також