Білоруські військові, з чиєї країни обстрілюють рашисти Україну, звернулися до ЗСУ з проханням «не провокувати їх» (ВІДЕО)

2377 0

Ми у соцмережах:

Білоруські військові, з чиєї країни обстрілюють рашисти Україну, звернулися до ЗСУ з проханням «не провокувати їх»  (ВІДЕО)

Автори відеоролика акцентували увагу на тому, що "наші діди разом пішки дійшли до Берліна".

Міноборони Білорусі оприлюднило відео зі зверненням військових до ЗСУ. Білоруси попросили їх не залякувати і не провокувати, інакше - вони буцімто дадуть відповідь, повідомляє УНІАН.

- Наша відповідь колегам із ЗСУ. Ваша ІПСО запускає пафосні ролики зі зверненням до білорусів, намагаєтеся нас у чомусь звинуватити, подекуди навіть залякати. Але ми з вами люди військові і розуміємо, що залякування - межа слабких. Вже непогано те, що ви згадали, що ми є братні народи, це позитивний сигнал, - кажуть білоруські військовослужбовці у відео.

Також вони почали пригадувати, як українці та білоруси разом перемогли нацизм у Європі, і нібито "слугам народу" треба згадати про це. 

- Якщо ви не хочете війни, її не буде! Не провокуйте нас, не намагайтеся залякувати, не нагнітайте і буде так, як ви хочете. Ми війни не хочемо і нікому не загрожуємо. Але на виклики та провокації відповімо без зволікання!, - зазначили білоруси, з чиєї території чи не щодня обстрілюють Україну, яка не хотіла та хоче війни, а на не віроломно напали. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також