У Рівному "Ніссан" збив велосипедиста на переході

1559 0

Ми у соцмережах:

 У Рівному

Автопригода трапилася вчора близько 20:00 на вулиці Макарова у Рівному. 25-річна рівнянка, керуючи автомобілем «Nissan Murano» наїхала на 30-річного велосипедиста, який перетинав проїзну частину дороги по регульованому пішохідному переходу.

Унаслідок ДТП велосипедиста доправили до лікарні. У нього діагностували перелом носа, осаднення обличчя, руки та алкогольне сп’яніння. Після надання необхідної медичної допомоги чоловіка відпустили.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, водійка авто пояснила, що рухалася на мигаючий зелений сигнал світлофора. Втім, усі обставини події слідчі з’ясовуватимуть під час досудового розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Відповідно до медичного освідування жінка за кермом була тверезою.  

Крім того, сьогодні близько 00:30 у результаті ДТП у Дроздині Рокитнівського району медична допомога знадобилася пасажиру мотоцикла, 19-річному жителю Старого Села. Хлопець упав із з мотоцикла під час екстреного гальмування. У потерпілого діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також