Більшість рівнян підтримують Германа на посаду міського голови

1560 0

Ми у соцмережах:

Віталій Герман та Андрій Пальчевський

Людям набридли порожні слова, красиві обіцянки та однакові гасла. Набридло, коли на них лише піаряться, а замість «золотих гір» вони не отримують нічого. Галасливі слова політиків вже втомили усіх рівнян.

Вони чекають, що міським головою стане людина, яка не буде дбати винятково про власні інтереси й думати про «політичні ігри» та замість дій «годуватиме» мешканців гучними обіцянками.

Міським головою має стати людина, яка знає проблеми міста і зробить усе для їхнього вирішення. Ним буде професіонал своєї справи, який щодня дбатиме про місто і його жителів. Рівному потрібен кваліфікований менеджер з командою професіоналів, який має досвід вже реалізованих проєктів та багаж ідей, які можна вже найближчим часом реалізувати у місті.

Хто ж може стати таким ефективним міським головою європейського Рівного? Переважна більшість рівнян бачать своїм міським головою Віталія Германа. Саме це прізвище найчастіше називали жителі міста Андрію Пальчевському, який завітав з робочим візитом до Рівного.

— Спілкуючись з рівнянами, я побачив можливість висунути на посаду міського голови тільки одну людину — це заступник міського голови Рівного Віталій Герман, — заявив Андрій Пальчевський. — Адже саме його переважна більшість опитаних рівнян вважають лідером громадської думки та тим, хто реально здатен вивести Рівне на новий рівень розвитку.

Сам же Віталій Герман розуміє усю відповідальність цього рішення, але впевнений, що спільними зусиллями у рівнян вийде створити комфортне, європейське місто.

— Я людина справи й нічого спільного з політичними баталіями та підкилимними іграми мати не хочу. Тому й донедавна залишався поза політикою. Завдяки багаторічному досвіду, шляхом помилок та розчарувань, я ціную професіоналізм і йду поруч з людьми, за яких не соромно. Такою людиною є Андрій Пальчевський. Рівному потрібні зміни. І на цих виборах нарешті перемогти мають РІВНЯНИ, — говорить заступник міського голови Рівного Віталій Герман. — Я прийняв рішення балотуватися на посаду міського голови Рівного. Маю знання, досвід, команду, яка справді здатна змінити обличчя Рівного не словами та гучними гаслами, а реальними справами. Буду вдячний за вашу підтримку!

Герман — перемога рівнян! Людина, вільна від політики! Людина, яку обрали РІВНЯНИ!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також