Біля «Бочки» замість дороги виріс… «заборчик»

3655 0

Ми у соцмережах:

Біля «Бочки» замість дороги виріс… «заборчик»

Ще в червні міський голова Рівного Володимир Хомко говорив про те, що прагне відкрити дорогу з одностороннім рухом від ринку на вулицю Симона Петлюри. Проїзд мав бути біля ресторану «Бочка», з власником якого порозуміння знайти на вдавалося. Дороги поки так і нема, а біля ресторану вже виріс паркан.

Міський голова Рівного Володимир Хомко:

— Ми відклали розгляд питання про приватизацію частини будівлі, де раніше було управління із захисту прав споживачів. Хай цим займається новий міський голова, який прийде мені на заміну. Як і дорогою, яку там планувалося робити.

Василь Гайдур, власник ресторану «Бочка»:

— Я буду робити над «Бочкою» новий заклад громадського харчування. Від своїх планів не відмовився. Щодо планів на частину будівлі, де раніше було управління, то якось втратив апетит. У мене тепер інші інтереси, інший бізнес. Як захочуть — я їм відріжу цю будівлю від «Бочки» як шматок торта. За рестораном у мене в підвалі склад. Там завершуємо роботи з встановлення паркану.

До мене звернулися мешканці сусіднього будинку — попросили це зробити, та й сам я був за. Бо те місце перетворилося на громадський туалет. А тепер там — заборчик, один з найкрасивіших у центрі міста. Я встановив там камери й освітлення. Хотілося б, звичайно, отримати земельну ділянку, на якій стоїть «Бочка» й все інше, в оренду. Проте мені не дають. З іншого боку, й добре. Так би сплатив у бюджет міста близько мільйона гривень, але вже 13 років користуюся безкоштовно. Так що мені й вигідно.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також