Біля діагностичного встановлять ковану скульптуру

1372 0

Ми у соцмережах:

фото РадіоТрек

Таку ідею висунув керівник медичного закладу Роман Шустик. За його словами, скульптура має символізувати батьківство, адже в центрі функціонує відділення, що надає послуги з штучного запліднення. Саме пацієнти цього відділення й запропонували профінансувати витвір мистецтва.

 -          Бути батьками – найбільше щастя, яке Господь дав людям, - розповів Роман Шустик. - Але сьогодні кожна третя українська пара має проблеми з вагітністю, виношуванням та народження малечі, тому на базі Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім.В.Поліщука працюють відділення, які допомагають з вирішенням таких проблем. Маємо слова подяки від сотень людей, серед яких і наші постійні благодійники.

Саме вони, благодійники, запропонували зробити подарунок всім рівнянам та допомогти з опорядженням скверу біля діагностичного центру, де ми нещодавно встановили нові лавки. Є пропозиція не тільки провести впорядкувати сквер, а й встановити оригінальну ковану скульптуру присвячену темі батьківства. Хочеться, щоб вона стала не тільки символом, а й талісманом для молодих пар, які планують стати батьками, дарувала здоров’я та вдачу. Словом, бажання майстрів виготовити скульптуру є, бажання благодійників підтримати проект – теж. А от з ідеями, як вона має виглядати, туго.

Роман Шустик звернувся до всіх рівнян допомогти з ідеями того, як має виглядати майбутня скульптура. За його словами, «пізніше організуємо зустріч-обговорення у нас в центрі». 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також