Біля галереї Шабаліна у Рівному тротуар уже зробили, біля «Манхеттена» - тільки починають

2584 0

Ми у соцмережах:

фото - Микола Пікула

Доки літо у розпалі.

Рівняни помітили, що на вулиці Соборній в центрі міста розпочалися дорожні роботи - на невеликій ділянці тротуару біля "Манхеттену" (на фото місцевої вайбер-спільноти Рідне Рівне). 

У тому місці уже зняли асфальт, тож перехожим доводиться міняти маршрут або ж іти вузькою стежкою, огородженою від руху автомобілів конусами. Втім, місцеві комунальники запевняють, що незручності ці - тимчасові. Зате потім ходити цією дорогою буде значно зручніше. Тим більше, що нею щодня користуються сотні людей, і там же зупиняється громадський транспорт. 

 - Це одна з основних артерій міста з великим потоком людей, тому підрядник робить усе, щоб завершити роботи максимально оперативно. Потрібно привести тротуар у належний стан, - пояснює директор департаменту інфраструктури та благоустрою міста Руслан Гудима.

До слова, не так давно перехожим доводилося обходити іншу ділянку Соборної, що неподалік Театральної площі. Там, перед магазинами, частково розібрали стару бруківку. Натомість середину тротуару замостили плиткою. Тож ям на тому проміжку більше немає.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також