Біля Корнинського перехрестя, де гинуть люди, вдосконалять дорожній рух

940 0

Ми у соцмережах:

Біля Корнинського перехрестя, де гинуть люди, вдосконалять дорожній рух

Учора на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Корнин Рівненського району сталася ДТП: там отримала смертельні травми 21-річна Софія Поліщук, яка раніше працювала медсестрою у відділенні щелепно-лицевої хірургії у міській лікарні. Сьогодні вранці дівчина померла. Це вже третя ДТП на цьому відрізку дороги, де загинула людина. А загалом тут сталося 14 автопригод.

Сьогодні на місце ДТП  виїхали перший заступник голови ОДА Сергій Подолін, керівник Служби автомобільних доріг у Рівненській області Олексій Востріков, представники Нацполіції та патрульні. До обговорення долучились керівник громади Роман Горбатюк-Василейко та мешканці села.

На відрізку дороги знаходиться нерегульований освітлений пішохідний перехід та встановлена камера автофіксації. Для вдосконалення механізму безпечного руху на даному перехресті – створено робочу групу з усіма причетними представниками.

- За результатами зустрічі запропоновано нову схему дорожнього руху, що полягатиме в обмеженні швидкості з 70 до 50 км на годину, зміні режиму роботи камери автовідеофіксації. У найбільш потенційно небезпечні години руху на перехресті тимчасово чергуватиме екіпаж патрульних. Також керівництво громади встановить додаткове освітлення в районі пішохідного переходу, - розповів Сергій Подолін.

Також буде розглянута версія планування світлофору для регулювання руху на перехресті загалом. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також