Біля Луцького кільця збудують багатоповерхівку

2416 0

Ми у соцмережах:

Біля Луцького кільця збудують багатоповерхівку

На вулиці Млинівській, неподалік виїзду з Рівного у напрямку Луцька є обгороджена парканом земельна ділянка, на якій видно якісь недобудовані споруди. Саме цією землею зацікавились інвестори, бо мають намір звести тут новий житловий комплекс.

Дозвіл на розроблення детального плану для забудови цих 5,7 гектара землі просить міськраду Рівного Здолбунівське сільськогосподарське рибоводно-будівельне підприємство.

Як повідомили в офісі цього приватного товариства, раніше вони займалися розведенням риби, але зараз фірма має приватного інвестора та займається впорядкуванням документів для нового виду діяльності. Загалом усе, що залишилося від сільськогосподарського підприємства, — це його активи. Зокрема, й недобудовані споруди на земельній ділянці за парканом на Млинівський. Розповісти те, хто є новим інвестором, який має намір розпочати будівництво, у компанії відмовилися. Однак, як нам стало відомо, головним інвестором проекту є група компаній «РЕНОМЕ».

Надія Гладкевич, генеральний директор групи компаній «Реноме»:

— Земельна ділянка на вулиці Млинівський — це наш новий актив. Ми придбали там більше 4 гектарів землі кілька років тому. Плануємо там новий проект, цікавіший, ніж наш попередній — житловий комплекс «Spektrum». Його реалізація відбуватиметься у п’ять наступних років. Спочатку в нас був задум побудувати там торговий центр. Однак архітектори запевнили, що там можливо побудувати житловий комплекс разом із торговим центром.

Андрій Юрков, начальник відділу генплану та розвитку Рівного:

— Загалом земельна ділянка у цієї компанії менша, ніж 5,7 га, однак ми зобов’язали їх зробити детальне планування саме на більшу площу, щоб бачити усю інфраструктури того району. Попередньо відомо, що там планується будівництво житлової забудови з адміністративними приміщеннями.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також