Біля нічного клубу в Рівному побили поліцейського: суд заслухав потерпілого

3860 0

Ми у соцмережах:

на фото потерпілий Віктор Зозуля

Сьогодні, 24 жовтня, у Рівненському міському суді відбувся допит потерпілого патрульного Віктора Зозулі, якому під час виклику уночі сьомого липня один із відвідувачів нічного клубу «Лагуна», що у Рівному, зламав носа.

Потерпілий патрульний Віктор Зозуля розповів:

– Під час несення служби ми в радіоефірі отримали орієнтування від інших екіпажів патрульних, що біля «Лагуни» відбулася стрілянина, є потерпілі. Коли ми прибули на місце виклику, то побачили велике скупчення людей біля осіб, яких затримали за вчинення вогнепального поранення та тих, хто вирішили зробити самосуд та ближче підходили до правоохоронців. Відповідно до статті 36 ЗУ «Про національну поліції» ми намагалися обмежити територію в доступі пересування інших громадян. Тоді я відчув два удари в обличчя, помітив, що це зробив обвинувачений, який одразу ж почав втікати. Тоді на моєму одязі були всі необхідні необхідні знаки, які вказували, що я працівник поліції. До того, як мене вдарили, до рівнян ми не застосовували жодних спецзасобів. Після удару я використав сльозогінний газ відносно обвинуваченого.

ліворуч - обвинувачений Андрій Семенюк, праворуч - захисник Олександр Савурко

Суд оголосив перерву. Наступні засідання по цій справі відбудуться 26 та 27 листопада о 10:00. Суд продовжить заслуховувати свідків у справі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також