Біля обласної прокуратури у Рівному лежить жінка - так протестує

19767 0

Ми у соцмережах:

Біля обласної прокуратури у Рівному лежить жінка - так протестує

Зранку прокурори обласної прокуратури, що на вулиці 16 Липня у Рівному, йдучи на роботу, оминали жінку, яка лягла на бруківці перед входом до будівлі та постелила біля себе плакат.

 Жінка читала книжку і мало звертала увагу на перехожих. Прокурори лише з цікавістю оглядали її плакат - і мовчки заходили до приміщення.

Жінка - рівнянка Алла Позднякова, яку в Рівному добре знають усі правоохоронні органи, адже вона не вперше влаштовує акції протесту.

У травні, до прикладу, пані Позднякова оголосила пікет в обласному управлінні поліції і, вимагаючи, аби правоохоронці притягнули до відповідальності винних у її справі, грозилася не покидати стіни управління.
Пані Позднякова уже 11 років намагається повернути кошти, які вклала у купівлю квартири у ЖК «Золота підкова», що на Ювілейному. Три черги будинку здали в експлуатацію лише торік, і частина людей вселилася у довгоочікуване житло.

Проте брати двокімнатну квартиру, за яку свого часу заплатила 70 тис. доларів, Алла Позднякова не хоче. Мотивує свою вимогу повернути кошти просто: будинок недобудований, на подвір'ї - будівельний майданчик, а навіть у тих під'їздах, де живуть люди, не все гаразд. Наприклад, не працює ліфт.

Жінка звинувачує у тому, що втратила кошти і не отримала ще 10 років тому квартиру банк «Київ». Хоч останній уже ліквідований, однак Позднякова наполягає, що фінансова установа була зобов'язана прослідкувати за діями генпідрядника, який почав зводити будинок і покинув.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також