Біля полігону в ДТП постраждали військові

2117 0

Ми у соцмережах:

Біля полігону в ДТП постраждали військові

У Рівненському районі в ДТП постраждали військові. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Нова Любомирка до поліції надійшло сьогодні, 11 серпня, близько 07:30.

 22-річний житель села Нова Любомирка їхав автомобілем «ВАЗ 2108» у напрямку автодороги «Городище-Рівне-Старокостянтинів». З невідомих поки причини допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ Нива», яка стояла на узбіччі. За кермом «Ниви» перебував 27-річний житель Івано-Франківської області. У цей час поруч авто стояв 20-річний житель Чернівеччини.

Водій «Ниви» отримав забій голови. У пасажира медики діагностували відкритий перелом ноги. Обоє потерпілих є військовослужбовцями за контрактом, які в момент ДТП перебували на службі та у форменому одязі. Їх госпіталізували до Рівненського військового шпиталю.

Водій ВАЗівки не постраждав. Відповідно до медичного освідування він був тверезий.

За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби поміщені на штрафмайданчик Рівного, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також