Біля прокуратури у Рівному будується Тадіян

5577 0

Ми у соцмережах:

Біля прокуратури у Рівному будується Тадіян

За кілька днів бригада розвалила стару одноповерхову будівлю на вулиці 16 Липня у Рівному — ту, що стояла впритул до двору обласної прокуратури. Натомість тут уже виритий котлован під новобудову.

Про плани забудувати цю територію стало відомо ще у 2017 році. Тоді на сесії міської ради компанія «Марк» просила дозвіл на реконструкцію приміщення. Однак «Марку» було відмовлено — такою була позиція тодішнього голови Хомка.

Після цієї невдалої спроби аж 9 грудня 2020 року дозвіл на реконструкцію старої будівлі під офісний центр із житловими приміщеннями видав Андрій Юрков, на той час заступник головного архітектора. В документах значилося уже інше прізвище — підприємниці Валентини Тадіян. Виявляється, 3 липня 2020 року фірма «Марк» продала 381 м.кв. нерухомості та 10 соток землі Валентині Тадіян. До недавнього часу вона була зареєстрована як фізична особа-підприємець, який займається роздрібною торгівлею. Наразі вона розширила коло своєї діяльності — додала ще й надання в оренду приміщень.

Чоловік, який керує роботою бригади будівельників, представившись Павлом, розповів:

Земля та приміщення знаходяться у приватній власності. Попередній власник продав усе нам. Коли ми почали обстежувати приміщення, то виявилося, що його потрібно зносити. Цей будинок побудований дуже давно. Знаю, що ще німецькі війська під час окупації Рівного тут облаштовували госпіталь. Наразі ми демонтували та вивезли усі залишки старої будівлі, готуємося забивати палі під шестиповерховий офісний центр.

Богдан СЛОНЕЦЬ.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також