Селяни обурюються, що біля Рівного роздаватимуть землю депутатам і їхнім родичам

6445 0

Ми у соцмережах:

Селяни обурюються, що біля Рівного роздаватимуть землю депутатам і їхнім родичам

Завтра у Корнинській ОТГ, що поруч Рівного, пройде сесія. На засіданні розглядатимуть близько 180 питань.

 До нашої редакції звернулися обурені читачі, які стверджують, що на сесії відбудеться «деребан землі». Мовляв, депутати та члени їхніх отримають земельні ділянки під сільське господарство. Бо так уже погодила земельна комісія на чолі з її головою Сергієм Середою, який є директором рівненської школи №5.

Обурені селяни навіть склали список тих депутатів та їхніх родичів, кому мають виділити землю і кому виділяли раніше. Однак у списках багато неточностей.

Голова Корнинської ОТГ Роман Горбатюк-Василейко підтвердив, що завтра о 11 годині пройде сесії. Однак уникнув прямої відповіді на запитання, чи отрмають землю депутати:

- Мені важко сказати, чи отримають землю депутати та їхні родичі. Адже потрібно розглядати кожне рішення окремо. Цим у нас займалася земельна комісія. Точно знаю, що у земельних питаннях будуть АТОшники, яким виділятимуть землю. Є такі земельні ділянки, які знаходяться під будинками. Є приватизація земельних ділянок, які людям виділяли ще за часів існування колгоспу.

Нагадаємо, що у 2014 році у селі Корнин уже був «земельний» бунт. Тоді сільська рада «роздерибанила» землю між депутатами та членами їхніх родин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також