Біля Рівного затримали педофіла

1942 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Дорослий чоловік на Рівненщині домагався малолітньої дівчини.

 Той з лютого по квітень цього року надсилав їй фотографії своїх статевих органів, повідомляє zaxid.net.

Окрім цього, він неодноразово пропонував їй зустрітись.

«Отримавши попередню згоду на зустріч, [обвинувачений] повідомив їй про час та місце, а саме 14:00 22 квітня між селом Рисв’янка та селом Котів Білокриницької громади Рівненського району, де по прибуттю в обумовлене місце був затриманий працівниками поліції», – йдеться у вироку.

Зазначимо, що у вироку не вказаний вік потерпілої. Йдеться лише, що вона, згідно з законодавством, є малолітньою особою, а це означає, що на момент вчинення обвинуваченим домагань їй ще не виповнилося 14 років.

У суді допитаний чоловік повністю визнав провину. Суд взяв до уваги розкаяння чоловіка як пом’якшуючу обставину. Тож суддя Сергій Коробов визнав чоловіка винним у порушенні декількох статей ККУ:

ч.2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх);

ч.3 ст. 156-1 (домагання дитини для сексуальних цілей);

ч.2 ст. 301 (виготовлення порнографії);

ч.1 ст. 301-1 (отримання доступу до дитячої порнографії).

Суддя вирішив звільнити чоловіка від відбування покарання у тюрмі та призначив йому три роки іспитового терміну. Також обвинуваченому заборонили обіймати посади, пов’язані з вихованням дітей до 18 років. Відомості про чоловіка постановили внести у так званий «реєстр педофілів». За експертизи він заплатить 16 тис. грн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також