Біля стадіону у Рівному почався благоустрій?

1987 0

Ми у соцмережах:

На дорозі уже немає конструкції зі збитих аби-як дощок

Роздільна смуга на дорозі, що веде до стадіону “Авангард” тепер має інший вигляд

Зараз у нас на черзі – благоустрій території біля "Авангарду". Він включений у проєкт реконструкції стадіону”, - повідомив сьогодні в ефірі РадіоТрек міський голова Рівного Володимир Хомко.

І, як не дивно, саме сьогодні наші читачі побачили зміни на території біля стадіону, де триває реконструкція.

На дорозі, що веде з вулиці Замкової до “Авангарду”, уже немає тієї потворної конструкції з набитих сяк-так дощок висотою зо два метри. На, так би мовити, роздільній смузі залишилися лише бетонні блоки. І знаки — які попереджають про небезпеку.

Зрозуміло, що понад рік тому цю тимчасову констукцію зробили, щоб була помітною для водіїв, адже на час ремонту цю дорогу розділили на дві частини — окремо для заїзду будівельної техніки і окремо - для приватних автомобілів, які заїжджають звідси на ринок. Інших змін на території біля стадіону поки що не помічено. Раніше, нагадаємо, звідси комунальники забрали скульптури спортсменів, які стояли обабіч цієї ж дороги — їх перевезли на територію художньої школи.

Перші матчі на оновленому стадіоні, можливо, вдасться провести лише навесні наступного року.

Що ж до темпів реконструкції стадіону, то про похід на футбольний матч, обіцяний на цьогорічну осінь, навряд чи можна мріяти. Нещодавно Юрій Фалко, директор фірми «Фіалка», яка є генпідрядником будівництва, уточнив терміни — перші матчі на оновленому стадіоні, можливо, вдасться провести лише навесні наступного року. До того часу сподіваються облаштувати газон та встановити центральні трибуни.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також