Біля закинутої ферми ледве не замерз чоловік

1161 0

Ми у соцмережах:

Біля закинутої ферми ледве не замерз чоловік

8 лютого о 14:49 на лінію 103 надійшов виклик про те, що на закинутій фермі у селі Гориньград Другий Рівненського району лежить непритомний чоловік. Особа, яка телефонувала в центр екстреної медичної допомоги, не представилася.

О 14:52 виїхала фельдшерська бригада із постійного пункту базування с. Новоукраїнка. О 15:10 прибули за вказаною адресою. Там медики виявили чоловіка, який був непритомним. Біля нього нікого не було. Чоловік не міг відповісти як його звати, який сьогодні день, місяць та рік. Під час огляду у чоловіка були гіперимовані з синюшним відтінком шкірні покриви, загальна температура тіла становила 34,8, низький тиск, пульс 58/1 хв. Це означало, що людина в критичному стані. Попередній діагноз - загальне переохолодження, алкогольне сп'яніння.
Медики швидкої терміново помістили чоловіка до карети швдкої допомоги, вкрили термоковдрою, надали медичну допомогу, а саме ввели необхідні препарати для підтримки життєдіяльності пацієнта. У кареті швидкої чоловік повідомив, що йому 47 років.

Працівники екстренки госпіталізували чоловіка у Рівненську обласну клінічну лікарню. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також