Бит Трейд: на шляху до запуску майнінгу Системи Bitbon

2907 0

Ми у соцмережах:

Бит Трейд: на шляху до запуску майнінгу Системи Bitbon

Майнінг забезпечення консенсусу буде запущено за лічені дні. А поки цього ще не сталось, варто розглянути конкретні кроки, які будуть зроблені, щоб максимально спростити роботу Майнер Бітбон у системі, підвищити продуктивність. Багато хто з Партнерів очікував запуск Майнінгу, як важливого етапу у розвитку цифрових активів. Вже зараз активно ведеться робота, спрямована на те, щоб необхідна інфраструктура була заздалегідь підготовлена і запущена. Це ж стосується і Бит Трейд.

Етапів роботи заплановано 9, і на кожному з них встановлена певна мета. Розглянемо їх детальніше.

1. Купити Bitbon без додаткової комісії.
З’явиться можливість на Біт Трейд купити Bitbon за: долари, гривні, євро, рублі, казахстанські тенге. Відповідні сервіси, необхідні для введення/виведення валют, будуть підключені. Це дозволить знизити комісію тим, хто купуватиме Bitbon за національну валюту.

2. Формування майнінгових пулів.
Партнери отримають можливість підключити Assetbox у початковий майнінговий пул згідно зі сформованою по Партнерській програмі структурою. Спеціально для користувачів на сайті Bitbon Space буде доступна сторінка «Майнінг», де у доступній формі буде розповідатись про те, що таке Майнінг, як будуються пули, як відбувається процес розподілу винагород.

3. Відкриється можливість зареєструватись на Simcord Innovation Technologies 2020.
Simcord Innovation Technologies 2020 – подія, на яку очікує велика кількість людей, тому спеціально до її початку буде створено спеціальний ресурс, де розміщуватиметься уся необхідна інформація. Також буде відкрита і онлайн-реєстрація учасників.

4. Оновлений дизайн і локалізація на семи мовах.
Проблема мовного бар’єру буде вирішена, адже, окрім російської, української і англійської у активі сайту Біт Трейд будуть французька, іспанська, турецька і німецька мови. Бізнес-зв’язки серед представників різних мовних груп створювати стане значно простіше. Дизайн і структура сайту теж оновляться для зручності користувачів.

5. Тестування веб-платформи.
One Space – це сайт, доступ до якого зможуть отримати деякі Партнери, щоб протестувати набір інструментів і сервісів, що дозволять створювати і керувати своїми Assetbox, а також переказувати Bitbon.

6. Веб-версія One Space і мобільна програма.
З допомогою ресурсу One Space (мобільної і веб-версії) можна буде повноцінно керувати Assetbox і переказами. Весь функціонал буде знаходитись на One Space. Це означає, що на Біт Трейд у особистому кабінеті буде лише Основний баланс, і Bitbon у тому числі. Робити перекази між Біт Трейд і One Space можна буде через спеціально створений сервіс переказів Системи Bitbon.

7. Перекази Системи Bitbon: підключення інтерфейсу.
Сервіс забезпечить користувачам, які будуть здійснювати перекази і платежі з Assetbox, багаторівневу аутентифікацію і надійний захист особистих даних. Поступово Система Bitbon буде інтегруватись у вже існуючі торговельні мережі і способи оплати товарів та послуг.

8. Створення системи атестатів у Системі Bitbon.
Для формування довірчих взаємин між Користувачами Системи Bitbon, які користуватимуться її інструментами і сервісами, створюється система атестатів. Кожному обліковому запису буде присвоюватись атестат відповідно до його рівня.

9. Запуск Майнінгу.
Фінальний етап роботи – запуск Майнінгу. Про нього буде оголошено на Simcord Innovation Technologies 2020. Цього ж дня розділ «Аналітична панель Майнера» стане доступним на сайті. Там будуть відображатись будь-які підключені до пулу Assetbox і таблиця з інформацією про всі Assetbox на лініях даного пулу. У кожного власника Bitbon буде можливість взяти участь у майнінгу і розподілі винагороди за майнінг.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також