Бив дружину, а вона терпіти знущань не стала і вдарила кривдника ножем

1761 0

Ми у соцмережах:

Бив дружину, а вона терпіти знущань не стала і вдарила кривдника ножем

Із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини у реанімаційне відділення лікарні госпіталізували десятого травня 41-річного дубенчанина. Причетною до завданих тяжких тілесних ушкоджень виявилася його 32-річна дружина.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько 21-ї години між подружжям виник конфлікт, під час якого чоловік напідпитку накинувся на дружину із кулаками, що вже ставалося неодноразово. Жінка не стала терпіти знущань і завдала йому удар кухонним ножем у живіт. На момент інциденту у будинку в іншій кімнаті перебували двоє їхніх малолітніх дітей.

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що відомості за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Після проведення необхідних слідчих дій та за результатами судово-медичної експертизи прийматиметься процесуальне рішення про остаточну кваліфікацію кримінального правопорушення.

 

Наразі потерпілий перебуває у медзакладі. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує. Досудове розслідування триває.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також