«Бійтеся своїх партизанів»: в ОП прокоментували провокацію з «українською ДРГ» під Брянськом (ВІДЕО)

657 0

Ми у соцмережах:

«Бійтеся своїх партизанів»: в ОП прокоментували провокацію з «українською ДРГ» під Брянськом (ВІДЕО)

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк висловився про ситуацію з "українською ДРГ" у Брянській області, яку активно просувають російські пропагандисти. Чиновник вважає, що це не більше, ніж провокація, про що й написав на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter сьогодні.

- Росія хоче налякати своїх, щоб за рік війни бодай якось виправдати напад на іншу країну і зростаючу бідність. Тим часом, партизанський рух в Рф стає сильнішим та агресивнішим. Бійтеся своїх партизанів,  — йдеться у повідомленні представника ОП. 

 

 

Фокус. повідомив, що вранці 2 березня у Брянській області РФ розпочалася масштабна провокація. Пропагандистські російські ЗМІ повідомили про те, що в регіоні активізувалися "українські диверсанти", точаться бої, а також відбулося захоплення заручників.

Через цю новину президент РФ Володимир Путін навіть скасував поїздку до Ставропольського краю, а російські засоби масової інформації заговорили про екстрене засідання Ради безпеки, хоч у Кремлі й спростовують це.

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко пояснив, навіщо РФ історія з "українською ДРГ" під Брянськом. Він вважає, що нова провокація Кремля потрібна для того, аби мотивувати росіян йти добровільно воювати і гинути.

Тим часом "Русский добровольческий корпус" заявив, що не "українська ДРГ", а його воїни зайшли на територію РФ 2 березня, щоб показати, що вільні російські люди зі зброєю в руках можуть боротися з режимом Путіна, повідомляє Українська правда.

- Прямо зараз на всіх інтернет-ресурсах ви можете побачити новини про "українські ДРГ", які вбили дітей, узяли заручників, але, водночас, поспіхом втекли і так далі. Усе це брехня кремлівських пропагандистів. "Русский добровольческий корпус" прийшов у Брянську область, щоб показати співвітчизникам, що надія є, що вільні російські люди зі зброєю в руках можуть боротися з режимом.

Ситуацію також уже прокоментували в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

За словами представника ГУР Андрія Юсова, події в Брянській області РФ - це внутрішнє протистояння між громадянами Росії.

- Так звана Російська Федерація - це абсолютно нестабільне утворення з колосальною кількістю внутрішніх конфліктів: міжнаціональних, соціальних, політичних. І справді, мають місце, зокрема, ось такі речі, що говорить про протистояння всередині самої Російської Федерації між громадянами самої РФ. Це (заяви РДК -ред.) свідчить про те, що напевно народ Росії починає прокидатися проти кривавої Путінської диктатури. Наскільки відомо, зокрема із заяви РДК, що вони воюють не проти цивільного населення, а виключно проти режиму Путіна і тих, хто йому служить.

Боєць РДК підтвердив "Важным историям", що РДК заходив на територію Брянської області

- Я щойно звідти. Нас на цьому завданні було 45 осіб. Зайшли, відзняли, зробили засідку на дві БМП. Дітей постраждалих я не бачив. Але був один постраждалий прикордонник. Ніяких заручників не брали, - заявив боєць РДК на умовах анонімності.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також