Бізнесмен, банкір та націоналіст – партія Смешка представила кандидатів-мажоритарників від Рівненщини

4412 2

Ми у соцмережах:

Бізнесмен, банкір та націоналіст – партія Смешка представила кандидатів-мажоритарників від Рівненщини

Партія «Сила і честь», яку очолює Ігор Смешко, сьогодні представила кандидатів у народні депутати, які балотуються від мажоритарних округів на Рівненщині.

Політсила висунула своїх кандидатів лише у трьох округах: 152-му (Рівне), 153-му (центральні райони області) та 154-му (південь Рівненщини).

Від Рівного балотується 38-річний бізнесмен Роман Марков, який з братом має фірму з виробництва та продажу будівельних матеріалів «Бетонекс Плюс». Пан Марков має членство у партії «Сила і честь». Народився у Росії, оскільки батько був військовиком, проте після розпаду СРСР родина повернулася до Рівного.  

Роман Марков

У 153-му окрузі кандидатом від партії став 45-річний керівник охорони ТОВ «Охоронне агентство Фортуна» Андрій Мітюхін. Пан Мітюхін родом з Острога, безпартійний та керує рівненською УНСО (Українська народна самооборона).

Андрій Мітюхін

На півдні області балотується член «Сили і честі» Олег Щупко, 39-річний уродженець Демидівки та власник рівненської юридичної фірми "Право Справедливості". Пан Щупко розповів, що довгий час, до створення власного бізнесу, працював на різних керівних посадах у банках Рівного та Києва.

Олег Щупко

Також на представленні були кандидати у нардепи за списком «Сили і честі» Ольга Романюк та Андрій Гайдуцький, які озвучили, що в Україні середній клас має становити не менше 30-50% - і цього має досягти майбутнє парламентське скликання.

За словами Андрія Гайдуцького, у парламенті «Сила і честь» планує увійти у коаліцію зі «Слугою народу», сподіваючись на те, що Ігор Смешко отримає посаду прем’єр-міністра України.

За останніми соціологічними опитуваннями групи «Рейтинг», партія «Сила і честь» набирає 3,4% голосів, не долаючи прохідний бар’єр, проте перебуваючи найближче до нього серед усіх інших поки непрохідних партій. Зважаючи на похибку, притаманну соціологічним опитуванням, у політичної сили є шанс потрапити у парламент. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також