Бізнесмен з Костополя через неприйняття ЛГБТ продав своє BMW і втратив 3000 доларів

43196 0

Ми у соцмережах:

Андрію Ліснічуку дуже подобався бренд BMW до того, як вони підтримали геїв і лесбійок, фото Instagram

Влітку значного резонансу набула заява бізнесмена з Костополя Андрія Ліснічука про бажання продати своє BMW. Але не тому, що автомобіль вийшов з ладу або став застарим, а через те, що ця марка авто заявила про підтримку ЛГБТ-спільноти. Як дізналася «РВ», бізнесмену таки вдалося продати машину, хоча не так швидко і не за такі гроші, як він сподівався.

 Як швидко продали автівку після того, як наприкінці липня виявили таке бажання?

-          Трохи довго продавав. Мабуть через місяці 3-4. Її забрали коли я її просто віддав за безцінь. Але вже друзі з мене кепкували, коли бачили, що я ще на ній їжджу.

А за безцінь – це за скільки?

-          За 7900. Хоча ціна такого авто в районі від 11000. Новий власник написав хороші слова, що йому дуже авто сподобалось і в хорошому стані.

фото: instagram

 

Не шкодуєте? Все-таки 3000 доларів втратили мінімум через принципову позицію?

-          Я шкодую лише про те, що такий чудовий концерн як BMW прогнувся під «ліву» ідеологію. Авто цієї марки я люблю і по цей час. Однак любов до Бога та Біблійної істини є більшою і важливішою. Дуже сподіваюсь, що з часом BMW перестане фарбуватись в кольори ЛГБТ на їх підтримку і буде надалі випускати такі чудові авто. Тоді я знову придбаю собі BMW. Все змінюється. Я не проти людей які мають нетрадиційну орієнтацію, я проти нав'язливої пропаганди їх ідеології.

На чому їздите зараз?

-          На різних авто. Собі ще нічого не придбав. Бо за ті гроші, що продав - нічого достойного не зможу купити.

Можливо, вже примітили собі якусь марку і модель?

-          Розглядаю варіант придбання в кредит. Постає питання вибору авто того концерну, який не займається пропагандою ЛГБТ і не спонсорує їх різні програми. І, чесно кажучи, вибір дуже маленький.

Тобто поки не обрали конкретний варіант?

 - Ще ні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також