Бізнес-план Фалка, корупція у військкоматі та розтягнутий громадський бюджет

1626 0

Ми у соцмережах:

Бізнес-план Фалка, корупція у військкоматі та розтягнутий громадський бюджет

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте, за якими схемами реконструкція стадіону «Авангард» може подорожчати у рази.

Ми розкажемо вам про затриманих на хабарах лікаря військово-лікарської комісії та працівника військкомату, про те, чому з будівлі облради виганяють перукарню і на скільки у Рівному подорожчає вивіз сміття.

Ви дізнаєтеся, чому не можна оновлювати старі фасади у місті та як Гощанська селищна рада створить унікальний фонд для того, щоб надавати позики своїм мешканцям.

А ще у нашій газеті – про суди навколо майна ЖКП «Перспективне», про формальне звільнення усіх медиків та про те, як міські депутати та посадовці хочуть «розтягнути» громадський бюджет Рівного.

А ще ми розповімо про сальмонелу у Мізоцькій спеціалізованій школі-інтернаті, про дворічного хлопчика, який захворів на правець, черги для тих, хто не підписав електронну декларацію, та про паліативний центр для невиліковних дітей у Рівному.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також