БК «Рівне» — майже чемпіон!

1001 0

Ми у соцмережах:

Підтримати БК «Рівне» до Тернополя приїхала велика група вболівальників

Чоловіча команда баскетбольного клубу «Рівне» стрибнула вище своєї голови у нинішньому сезоні. Рівняни у півфіналі вищої ліги двічі перемогли БК «Тернопіль» і вийшли до фіналу. Нагадаємо, у регулярному чемпіонаті тернополяни були другими, а рівняни третіми.

Вихід до фіналу, тобто здобуття срібних медалей, — результат, про який можна було лише мріяти. Адже завданням, озвученим на старті президентом клубу Сергієм Ліщуком, була «бронза».

Чи зможе БК «Рівне» поборотися за «золото» — навряд. Адже «Прометей» з Кам’янського — це фактично команда суперліги. Принаймні жоден інший клуб у вищій лізі не може похвалитися таким добором гравців, у тому числі американськими легіонерами. Тому де-факто інтрига полягала у боротьбі саме за друге місце. З іншого боку — «золота» серія триватиме до трьох перемог, а тому хоча б один виграш рівнян хотілося б побачити.

Розпочнуть команди серію 24?25 травня у Кам’янському. Потім 28, а при потребі і 29 травня будуть ігри у Рівному. П’ята гра запланована на 1 червня у Кам’янському.

Та незалежно від результату фінальної серії вже можна привітати Сергія Ліщука з черговим успіхом. Торік, нагадаємо, ставку було зроблено на жіночу команду, яка здобула «бронзу» в суперлізі. Цього разу оголосили про бажання завоювати медалі у чоловічій лізі — і знову є результат. Наразі про вихід чоловічої команди до Суперліги ніхто не говорить, але чомусь немає сумніву, що коли таке завдання оголосять, це будуть не порожні балачки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також